Cash-back offer from 25th to 31st January 2023. Get flat 10% cash-back credited to your account for a minimum transaction of $50. Post Your Question Today!

Question DetailsNormal
$ 20.00

TEST BANK WOMEN'S GYNECOLOGIC HEALTH 2ND EDITION

Question posted by
Online Tutor Profile
request

TEST BANK WOMEN'S GYNECOLOGIC HEALTH 2ND EDITION

Available Answer
$ 20.00

[Solved] TEST BANK WOMEN'S GYNECOLOGIC HEALTH 2ND EDITION

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 03 Mar, 2022 10:03:43
Answer posted by
Online Tutor Profile
solution
TEST BANK WOMEN'S GYNECOLOGIC HEALTH 2ND EDITION Women’s Gynecologic Health, Second Edition Test Bank 1 1 CHAPTER 1 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. Which of the following best defines the term “gender” as used in this text? a. A person’s sex b. A person’s sex as defined by society c. A societal response to a person’s self-representation as a man or woman d. A person’s biological presentation as defined by himself or herself 2. Which factor bears most on women’s health care today? a. The complexity of women’s health b. Women’s status and position in society c. Population growth d. The economy 3. Why is acknowledging the oppression of women more difficult within Western societies? a. The multiplicity of minority groups complicates the issue. b. The availability of health care makes acknowledgment more difficult. c. The diversity of the news media clouds the issue. d. Affluence and increased opportunities mask oppression. 4. Which of the following most accurately defines “oppression” as used in the text? a. Not having a choice b. Not having a voice c. An act of tyranny d. A feeling of being burdened 5. In what way does a model of care based on a feminist perspective contrast sharply with a biomedical model? a. It provides a forum for the exploration of gender issues. b. It seeks equal distribution of power within the healthcare interaction. c. It emphasizes women’s rights. d. It opens new avenues for women’s health care. 6. Gender is rooted in _____________ and shaped by ________________ . a. society, biology b. self-representation, societal expectations 2 2 c. biology, environment and experience d. biology, hormones 7. Women’s health risks, treatments, and approaches are not always based in science and biology because _________________________________________ a. they are often based on outdated treatments and approaches. b. they are determined by social expectations and gender assumptions. c. they often rely on alternative treatments and approaches. d. scientific research often fails to take women into consideration. 8. Reproductive rights were added to the World Health Organization’s human rights framework in the last _____________ ? a. 5 years b. 10 years c. 20 years d. 40 years 9. “Safe Motherhood” was added to the human rights framework in order to __________ a. address maternal morbidity and mortality on a global level b. meet a legal obligation c. correct an injustice d. correct an oversight 10. What is a chief failing of the biomedical model in regards to women’s health care? a. Its reliance on studies comprised exclusively of males b. Its consideration of women as central the model c. Its emphasis on science and medicine d. Its limited definition of “health” as “the absence of disease” 11. The social model of health places the focus of health on _________ a. the community. b. the individual. c. environmental conditions. d. scientific research. 12. Which question below supports the strategy: “Identify women’s agency in the midst of social constraint and the biomedical paradigm.”? a. “Are ‘all women’ the same?” b. “Why do you care about the issue?” c. “Are women really victims or are they acting with agency?” d. “Who has a choice within the context of health?” 13. What had been a significant problem in medical research well into the 1990s? a. The focus on randomized clinical trials over epidemiological investigations b. The lack of representation of women in research trials c. The lack of research related to gynecology 3 3 d. The focus on randomized clinical trials over observational research 14. Gender differences in heart disease can be found in __________ a. diagnosis. b. treatment. c. identification of symptoms. d. all of the above. 15. What opportunities are created by applying feminist strategies to gynecologic health? a. Better insight into research methods related to gynecology b. Better access to the populations affected by gynecologic health c. Better understandings from a wellness-oriented, women-centered framework d. Better understandings of the social construction of gender 4 4 ANSWER KEY MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS 1. c 2. b 3. d 4. a 5. b 6. c 7. b 8. c 9. a 10. d 11. a 12. c 13. b 14. d 15. c 5 5 CHAPTER 2 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. How does Erick Erikson’s grand theory of human development differ for females? a. It recognizes achieving autonomy as a primary focus. b. It assumes only men desire autonomy. c. It assumes female dependence on another in order to achieve a sense of self. d. It assumes females desire dependence on others. 2. What is true about human development theories published before the 1970s? a. They are based on interviews conducted only with men. b. They assume androcentric models can be applied correctly to women. c. They frame women’s development as flawed in comparison to the standard. d. All of the above. 3. What is the intention of the newer feminist models of development? a. To offer a new model within the traditional biomedical focus. b. To offer alternatives to the constrained and previously misapplied models. c. To replace male generalist models with female generalist models. d. To present a contrast to privileged, white male-based models. 4. What is a key limitation of prevailing developmental models for women? a. Gender differences assumed to be biologically determined are more often socially constructed. b. They present conflicting and misapplied models. c. Gender differences are assumed to be socially prescribed. d. Similarities between male and female are emphasized over differences. 5. What event in female development marks the beginning of a tension between biologic changes and the social context? a. Turning 18 years old b. The onset of menses c. The accumulation of adipose tissue with the onset of puberty d. Pregnancy 6. How many stages does the Tanner scale use to stage sexual maturity? a. 3 stages b. 5 stages c. 6 stages d. 8 stages 6 6 7. What is the median age for the onset of menstruation for adolescent girls in the United States? a. 9.8 b. 10.8 c. 12.8 d. 13.8 8. What factor limits an individual’s ability to function productively as an adult? a. Failure to take into account social and cultural norms b. The inability to move through the world with credibility and respect c. Poverty d. Failure to negotiate the developmental tasks of adolescence successfully 9. The type of thinking that influences the risk-taking behaviors of adolescence _____________________ a. involves the use of symbols, advanced reasoning and expanded possibilities. b. works proactively to achieve autonomy. c. encourages experimentation and foresight. d. is rooted in the immediate and concrete. 10. What narrow term is often used to refer to the period of Early Adulthood? a. Productive years b. Reproductive years c. Young Adulthood d. Adolescence 11. Why have women’s changing roles come at a cost to their health? a. Increases in caregiving expectations compromise health b. Balancing competing demands increases stress c. Less attention is being placed on health care d. Men’s roles have not changed in relation to the change in women’s roles 12. How do Franz and White (1985) expand Erikson’s theory of development? a. By proposing a two-pathway process that includes both individuation and capacity for attachment b. By refining Erikson’s single pathway to include capacity for attachment c. By expanding issues around career and lifestyle d. By expanding issues around identity 13. What factors affect the mood changes many women in midlife suffer? a. Deficiencies of estrogen b. Psychological transitions c. Cultural beliefs and expectations d. All of the above 7 7 14. What is the primary reason many older women live in poverty and have health problems? a. They outnumber older men. b. They have outlived their support systems. c. Their cognitive abilities decline. d. They must contend with ageism and sexism. 8 8 ANSWER KEY MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS 1. c 2. d 3. b 4. a 5. c 6. b 7. c 8. d 9. a 10. b 11. b 12. a 13. d 14. b 9 9 CHAPTER 3 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. According to Wuest (1994), the major goal of feminist research is _______________ a. to change the design and evaluation of research. b. to liberate women from societal expectations. c. to emancipate the world from systemic bias based on gender and class. d. to expand notions of gender beyond stereotypes. 2. What concern prompted the initiation of the modern EBP movement in health care? a. That clinicians often failed to evaluate the effectiveness of their own care b. That expert opinion was valued over scientific evidence c. That scientific evidence was valued over expert opinion d. That patients were demanding more evidence to support care decisions 3. Quine’s (1952) concept of a web of interconnecting beliefs and knowledge supports _____________________ a. the inferiority of quantitative research. b. a multiple-method approach to examining phenomena. c. the superiority of qualitative research. d. the difficulties of establishing best practices. 4. Why are multiple approaches needed to identify best clinical practices? a. To reflect the multiple variables within clinical settings b. To offer alternatives to poorly functioning practices c. To address the complexity of the human condition d. To ensure that no single approach dominates 5. What is the third part of the clinical decision-making triad that includes clinical experience and patient preference? a. An investigation of treatment pathways b. A consultation with clinical management c. An evaluation of current clinical research d. Establishing research methodology 6. How many classifications are used by the U.S. Preventative Service Task Force to gauge the strength of recommendations for using research evidence in clinical practice? a. 3 b. 5 c. 6 d. 8 10 10 7. What are the corresponding clinical terms for Type I and Type II errors in quantitative research? a. “false positive” and “false negative” b. “negativity” and “positivity” c. “bias I” and “bias II” d. “evidence flaw” and “process flaw” 8. What key factor shapes the methodology of qualitative research? a. A person’s view of the world b. The ability to establish control over variables c. The ability to establish cause and effect d. A well-conducted meta-analysis 9. What is a difference between quantitative and qualitative research? a. One follows strict protocols while the other does not. b. One deduces the reason why something happens and the other induces why it happens. c. One places greater emphasizes on the expansion of knowledge. d. All of the above. 10. What field of study informs qualitative research? a. Anthropology b. Ecological psychology c. Sociolinguistics d. All of the above 11. Which research question most closely exemplifies a qualitative approach? a. Why do some women experience postpartum depression? b. How does physical exercise affect menopause? c. How does Kegel exercise affect a woman’s perinatal outcomes? d. Does a specific method of contraception cause weight gain? 12. What is a recognized limitation of EBP? a. Emphasis on the routinization of practice b. Over-reliance on RCT-derived results c. The challenge of staying abreast of current research d. All of the above 13. What is the purpose of the Stetler (2001) model of research utilization? a. To weigh the risks and benefits of EBP b. To supply methods for critiquing evidence c. To encourage a synthesis of all research methods d. To help move best evidence into the clinical practice setting 14. One common barrier to using EBP in clinical settings is the lack of confidence in critiquing research studies. The second is _____________________ 11 11 a. the lack of time to find studies. b. the lack of willing colleagues. c. the lack of support from management. d. the lack of protocol in using EBP. 15. What is the single most important action a clinician can take to advance EBP in the clinical setting? a. Employ quantitative research methods b. Employ qu...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
NUMBE...

Health and Health Care Delivery in Canada 2nd Edition Test Bank

Chapter 1: The History of Health Care in Canada MULTIPLE CHOICE 1. When and where was Canada’s first medical school established? a. Saskatoon, in 1868 b. Ottawa, in 1867 c. Montreal, in 1825 d. Kingston, in 1855 ANS: C...
User Profile
Acade...

ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank

ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank...
User Image
QuizM...

SOC 2001 Sociology Test Bank| Comprehensive Solutions

SOC 2001 Sociology Test Bank| Comprehensive Solutions SOC 2001 Sociology Test Bank| Comprehensive Solutions SOC 2001 Sociology Test Bank| Comprehensive Solutions SOC 2001 Sociology Test Bank| Comprehensive Solutions ...
User Image
ethan...

VNSG 1126 Basic Geriatric Nursing 7th Edition Williams Test Bank Latest Updated/2022-2023

VNSG 1126 Basic Geriatric Nursing 7th Edition Williams Test Bank Latest Updated/2022-2023...
User Image
hesig...

OpenStax Microbiology Test Bank Chapter 18: Adaptive Specific Host Defenses

OpenStax Microbiology Test Bank Chapter 18: Adaptive Specific Host Defenses...

The benefits of buying study notes from CourseMerits

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35