Cash-back offer from May 27th to 30th, 2024: Get a flat 10% cash-back credited to your account for a minimum transaction of $50.Post Your Questions Today!

Question DetailsNormal
$ 39.50

EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE

Question posted by
Online Tutor Profile
Online
request

EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE
CHAPTER 1
CCP standsfor:
a. Criticalcontrolpoints
b. Criticalcareparamedic
c. Critical careprograms
d. Criticalcarepoints
ANS: b Dif:Easy REF: Pg 2522 
Responsibilityof MIHP/ CP areto:
a. Advancelifesupportcareactivities
b. Monitoror managechronicdiseases
c. Provide wellnesschecks
d. Allof these
ANS: D Dif:Easy REF: Pg 2522
Paramedics that workasa partofanair rescueteam thatprovideseitheronscenecarein
remote field settings or interfacility transports from one clinical settings to another:
a. Flight paramedic
b. Tacticalparamedic
c. Wildernessparamedics
d. Noneof them
ANS: A Dif:Easy REF: Pg 2523
Whichoneisnot included intacticalparamedics:
a. Combatcasualtyassessment
b. Flightphysiology
c. Rescuetechniques
d. Weapons trainingand management
ANS: B Dif: Easy REF: Pg 2523
Responsibilityof wildernessparamedicsinclude:
a. Survival skills
b. Expedition medicine
c. Toxicexposure management
d. Botha & b
ANS: D Dif:Easy REF: Pg2524
1. EMS stands for:
a. EvolveMedical Service
b. Emergency Medical Services
c. Emergency Medical School
d. European Medical Services
ANS: B DIF:Easy REF: Pg.4
2. Thefirstrecordeduseofanambulance wasbythe militaryduringthe Siegeof Malagain:
a. At thebeginningof 1400
b. Inthe midof 1400
c. At thestartof 1500
d. At theendof 1400
ANS: D DIF: Moderate REF:pg.4
3. (CoAEMSP) istheonly accrediting bodyforparamedicprograms whichstands for:
a. Committeeon AccreditationofEducational Programs for theEMS Professions
b. Committeeon AssociationofEducational Programsfor theEMS Professions
c. Conferenceon AccreditationofEducational Programsfor theEMS Professions
d. Committeeon Accreditation of Educational Programs for theEMS People
ANS: A DIF: Hard REF: Pg. 10
4. A registrysystem whichisused to test andestablishlicensureis:
a. NREMT
b. NREMS
c. NREMP
d. NREMR
ANS: A DIF: Moderate REF: Pg. 9
5. What is Reciprocity?
a. Grantingcertificationtoaprovider from samestateor agency
b. Grantingcertificationtoaprovider from another stateoragency
c. Grantingcertificationtoaproviderbothfrom sameor anotherstate
d. Noneedofgrantingcertification from any state
ANS: B DIF:Easy REF: Pg. 10
6. Wholaunchedthe firstrescue squad called RoanokeLife Savingin1928?
a. NancyLee Caroline
b. Baron Dominique-JeanLarrey
c. Julian Stanley Wise
d. Dr. David Boyde
ANS: C DIF:Easy REF: Pg. 6
7. Select thecorrect ranking:
a. The Dispatcher,EMT, Paramedic, AdvancedEMT, Emergency Medical Responder
b. Emergency Medical Responder, Paramedic,EMT, AdvancedEMT,The Dispatcher
c. Paramedic, AdvancedEMT,EMT, Emergency Medical Responder,The Dispatcher
d. The Dispatcher,Emergency Medical Responder,EMT, AdvancedEMT, Paramedic
ANS: D DIF: Moderate REF: Pg. 12, 13

Available Answer
$ 39.50

[Solved] EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 09 Apr, 2024 07:50:22
Answer posted by
Online Tutor Profile
Online
solution
EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE CHAPTER 1 CCP standsfor: a. Criticalcontrolpoints b. Criticalcareparamedic c. Critical careprograms d. Criticalcarepoints ANS: b Dif:Easy REF: Pg 2522 Responsibilityof MIHP/ CP areto: a. Advancelifesupportcareactivities b. Monitoror managechronicdiseases c. Provide wellnesschecks d. Allof these ANS: D Dif:Easy REF: Pg 2522 Paramedics that workasa partofanair rescueteam thatprovideseitheronscenecarein remote field settings or interfacility transports from one clinical settings to another: a. Flight paramedic b. Tacticalparamedic c. Wildernessparamedics d. Noneof them ANS: A Dif:Easy REF: Pg 2523 Whichoneisnot inc...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
Emmac...

EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE

EMERGENCY CARE IN THE STREET 9TH TEST BANK BY CAROLINE CHAPTER 1 CCP standsfor: a. Criticalcontrolpoints b. Criticalcareparamedic c. Critical careprograms d. Criticalcarepoints ANS: b Dif:Easy REF: Pg 2522 Responsi...
User Profile
Captu...

ATI ADULT MED SURG RN 3.0: RN INTRODUCTION TO CRITICAL CARE AND EMERGENCY NURSING ASSESSMENT

ATI ADULT MED SURG RN 3.0: RN INTRODUCTION TO CRITICAL CARE AND EMERGENCY NURSING ASSESSMENT RESULTS ATTEMPT 2 SAME QUESTIONS DIFFERENT ARRANGEMENTS/ NUMBERINGS ALL ANSWERS ARE CORRECT ...
User Profile
Acade...

Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank

Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank...
User Profile
ULTIM...

Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank

Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank Emergency Care in the Streets 8th edition by Nancy Caroline Test Bank Emergency Ca...
User Profile
Tutor...

RN Emergency Department Nurse A Relias A/RN ED A Relias A Solved 100% Correct 2023

RN Emergency Department Nurse A Relias A/RN ED A Relias A Solved 100% Correct 2023 A patient who is 32 weeks pregnant presents with a three-day history of headache and significant swelling of the lower extremities and face...

The benefits of buying study notes from CourseMerits

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35