Cash-back offer from 10th to 18th November 2022. Get flat 10% cash-back credited to your account for a minimum transaction of $50. Post Your Question Today!

Question DetailsNormal
$ 22.00

Test Bank for Anatomyy and Physiology for Health Professions 4th Edition

Question posted by
Online Tutor Profile
request

Anatomy & Physiology for Health Professions, 4th edition

Chapter 1   Introduction to Anatomy and Physiology

 

1.1   Multiple Choice Questions

 

1) Gross anatomy is also known as ________.

A) microscopic anatomy

B) pathologic anatomy

C) macroscopic anatomy

D) diagnostic anatomy

Answer:  C

 

2) An example of gross anatomy would be ________.

A) viewing an x-ray

B) using a microscope

C) performing a complete cellular blood count

D) determining the etiology of a disease

Answer:  A

 

3) The study of physiology deals with ________.

A) disease

B) genetics

C) structures

D) functions

Answer:  D

 

4) The potential outcome of a disease is the ________.

A) etiology

B) diagnosis

C) prognosis

D) treatment

Answer:  C

 

5) The study of disease is known as ________.

A) neurology

B) pathophysiology

C) microbiology

D) cytology

Answer:  B

 

6) The three basic parts of a medical term are ________.

A) prefix, word root, suffix

B) suffix, base, meaning

C) prefix, stem, ending

D) base, word root, stem

Answer:  A

 

7) What system is known as the mathematical language of anatomy and physiology?

A) Abbreviation system

B) Metric system

C) English system

D) Customary system

Answer:  B

 

8) Which of the following is NOT a vital sign?

A) Heart rate

B) Temperature

C) Odor

D) Respiratory rate

Answer:  C

 

9) When the physician has documented several signs and symptoms, he or she will be able to make a(n) ________.

A) prognosis

B) etiology

C) cytology

D) diagnosis

Answer:  D

 

10) The adjustments that maintain a stable environment within the body are known as ________.

A) homeostasis

B) metabolism

C) syndrome

D) pathology

Answer:  A

 

11) The body uses feedback loops to maintain homeostasis. The response that opposes an action

Available Answer
$ 22.00

[Solved] Test Bank for Anatomyy and Physiology for Health Professions 4th Edition

  • This solution is not purchased yet.
  • Submitted On 08 Feb, 2022 03:43:50
Answer posted by
Online Tutor Profile
solution
Anatomy & Physiology for Health Professions, 4th edition Chapter 1 Introduction to Anatomy and Physiology 1.1 Multiple Choice Questions 1) Gross anatomy is also known as ________. A) microscopic anatomy B) pathologic anatomy C) macroscopic anatomy D) diagnostic anatomy Answer: C 2) An example of gross anatomy would be ________. A) viewing an x-ray B) using a microscope C) performing a complete cellular blood count D) de...
Buy now to view the complete solution
Other Similar Questions
User Profile
NUMBE...

Health and Health Care Delivery in Canada 2nd Edition Test Bank

Chapter 1: The History of Health Care in Canada MULTIPLE CHOICE 1. When and where was Canada’s first medical school established? a. Saskatoon, in 1868 b. Ottawa, in 1867 c. Montreal, in 1825 d. Kingston, in 1855 ANS: C...
User Profile
Acade...

ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank

ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank ATI Pharmacology Proctored Exam Test Bank...
User Image
newnu...

ATI TEAS 7 Exam Test Bank (Summer 2022) (300 Questions with Answers) (All Sections)

ATI TEAS 7 Exam Test Bank (Summer 2022) (300 Questions with Answers) (All Sections) ...
User Image
newnu...

ATI TEAS 7 Exam Test Bank (Summer 2022) (300 Questions with Answers) (All Sections)

ATI TEAS 7 Exam Test Bank (Summer 2022) (300 Questions with Answers) (All Sections) ...
User Image
newnu...

ATI TEAS 7 TEST BANK 350 QUESTIONS AND ANSWERS 2022

ATI TEAS 7 TEST BANK 350 QUESTIONS AND ANSWERS 2022 ...

The benefits of buying study notes from CourseMerits

homeworkhelptime
Assurance Of Timely Delivery
We value your patience, and to ensure you always receive your homework help within the promised time, our dedicated team of tutors begins their work as soon as the request arrives.
tutoring
Best Price In The Market
All the services that are available on our page cost only a nominal amount of money. In fact, the prices are lower than the industry standards. You can always expect value for money from us.
tutorsupport
Uninterrupted 24/7 Support
Our customer support wing remains online 24x7 to provide you seamless assistance. Also, when you post a query or a request here, you can expect an immediate response from our side.
closebutton

$ 629.35